Kako da naručite:

Da bi mogli naručiti proizvode potrebno je da se registrujete. Registraciju vršite popunjavanjem formulara koji se nalazi klikom na dugme REGISTRACIJA. Podaci koje ćete upisati služe isključivo za pravilnu obradu Vaše porudžbine.

Kada pronađete proizvod koji želite da naručite, ukucate željenu količinu u polje i kliknete DODAJ U KORPU ili kliknite na njegovu sliku da uđete na stranu sa detaljnim prikazom i opisanim karakteristikama proizvoda. Ukoliko je to upravo ono što tražite Dodajte u korpu količinu koja Vam je potrebna.

Ukoliko kliknete na korpu koja se nalazi u desnom gornjem uglu prikazaće vam se Formular za naručivanje. Samo pratite dalje instrukcije, popunite još nekoliko podataka vezanih za isporuku (ukoliko imate još neki zahtev upišite u prazno polje NAPOMENA) i očekujte na Vašoj E­mail adresi potvrdu porudžbine!

Naravno, ukoliko Vam je lakše da porudžbinu pošaljete putem faks poruke, e­mail­om ili da je izdiktirate našim operaterima ­ pozovite nas. Tu smo svaki radni dan od 07.30 – 20.30h. Ne zaboravite da je minimalan iznos za porudžbinu 1.000 din bez PDV­a, a da je isporuka na Vašu adresu besplatna preko 3.000 din.bez PDV­a. Više o isporuci možete saznati pritiskom na dugme ISPORUKA.